Претрага
[rstr_selector]

Česti kvarovi na javnoj rasveti

Već duže vreme sijalice gradske rasvete u Čačku otele su se kontroli nadležnih u JP „Gradac“. Prošle nedelje, zbog kvara izazvanog radovima na zameni vrelovoda, čitav deo grada oko OŠ „Milica Pavlović“ bio je u mraku.

Takođe pšrošle nedelje čitav centar grada bio je u potpunom mraku. Građani kažu da poslednje dve nedelje rasveta u ulici Dr Dragiše Mišovića u delu od kasarne na Alvadžinici do pumpe „Helion“ vrlo često nije u funkciji, kao što je sinoć bio slučaj. Nebojša Jelušić, tehnički rukovodilac u JP „Gradac“ tvrdi da su njega obavestili da su raniji kvarovi otklonjeni, a za mrak u Dragiše Mišovića kaže:

– Problem nije toliko veliki. Bilo je prekida kabla koji je prouzrokovao nestanak javne rasvete u Nemanjinoj ulici i nekim okolnim ulicama u blizini OŠ „Milica Pavlović“ i taj kvar je saniran i u Nemanjinoj ulici ima rasvete, bar mi je takva informacija potrvrđena. Međutim, sada je nastao novi kvar u delu ulice Dr Dragaiše Mišovića sada nema rasvete i na njemu se danas radi – izjavio je Nebojša Jelušić.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *