Претрага
[rstr_selector]

Cif tim očistio grafite sa fasade Doma kulture

U okviru velikog prolećnog čišćenja Srbije koje je pokrenula kompanija „Unilever“ sa svojim brendom Cif, specijalni tim ove firme očistio je danas grafite sa fasade čačanskog Doma kulture.

Očišćeni zidovi ove ustanove danas su i zaštićeni specijalnim anti-grafitnim slojem na koji neće moći da se nanosi boja. Čačak je prvi grad od deset u Srbiji u kojima će grafiti biti uklonjeni sa zidova javnih preduzeća i ustanova, a kako je došlo do saradnje između Unilevera i čačanskog Doma kulture, saznajemo od Dragojla Jerotijevića direktora ove ustanove:

Skoro da nema domaćinstva u kome se odmašćivač Cif nije oprobao u uklanjanju nećistoća sa najrazličitijih površina u domovima građana. Međutim, proizvodi kompanije Unilever pokazali su se jednako efikasni i u uklanjanju nečistoća i na površinama izvan kuće. Nakon Čačka, Cif tim ukloniće grafite i nečistoće sa fasada u još deset gradova, među kojima su Kraljevo i Kragujevac. Ljubomir Milošević, direktor Unilevera govori o razlozima koji su ih motivisali da krenu u akciju velikog čišćenja u Srbiji:

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *