Претрага
[rstr_selector]

Deca otvaraju sezonu u Specijalnoj bolnici u Ivanjici

Početak aprila označio je i početak sezone dečjeg i omladinskog turizma u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju u Ivanjici. Rukovodilac službe marketinga u ovoj ustanovi, Zorica Pacić, izražava zadovoljstvo početkom sezone i podseća da su deca gosti Ivanjice do polovine juna.

– Mi imamo višedecenijsko iskustvo u bavljenju dečjim i omladinskim turizmom i mislim da dugogodišnji kvalitet sada daje svoje rezultate. Veoma smo ove godine zadovoljni odzivom kupaca, kod nas se definitivno tradicija nastavlja. Ima dobar broj gostiju i deca nam dolaze iz različitih sredina. Ove godine počinjemo sa Vojvodinom i sa njihovom decom otvaramo sezonu prolećnog rekreativnog turizma, kaže Pacić.

Od dece do penzionera

Specijalna bolnica za rehabilitaciju u Ivanjici i ove godine će ugostiti penzionere koji će pravo na boravak u banji ostvariti putem Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja. Rukovodilac službe marketinga u ovoj ustanovi, Zorica Pacić, podseća da je konkurs nedavno završen i dodaje da u specijalnoj bolnici ove godine očekuju dobru poslovnu realizaciju.

– Ovih dana bi trebalo da budu objavljeni rezultati konkursa i da bude izvršena preraspodela broja penzionera po banjama. U ovom trenutku, dakle, ne znamo koliko će nas penzionera posetiti 2017. godine, ali se nadamo brojkama koje su slične prošlogodišnjim. Ne bih da se hvalim, ali mi smo imali jako uspešnu prošlu godinu i ove godine nastavljamo saradnju sa većim brojem prošlogodišnjih kupaca. Zbog toga i očekujemo da i ove godine ostvarimo i dobru realizaciju i dobro poslovanje, rekla je Zorica Pacić.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *