Претрага
[rstr_selector]

Делови Чачка, Горњег Милановца, Ивањице и Драгачева без електричне енергије

Због радова на замени стубова и реконструкцији дистрибутивне мреже, данас ће делови чачанских села остајати без електричне енергије. До 15 часова планирано је искључење у делу Горње Трепче, потес Кречане и у делу Рожаца и Цагања од трафостанице ка Чачку, а до 16 часова у делу Мрчајеваца, потес Илијак.
До 13 часова без електричне енергије ће бити корисници у делу Трнаве, од семафора ка дому, а до 16 часова у делу Горње Горевнице, потес Добретићи извод ка Мојићевићима.

На територији Горњег Милановца данас ће се изводити радови на електромрежи због којих ће до 17 часова без елеткричне енергије бити део Горње Црнуће, извод према Ерићима и школи, део Јабланице који се напаја са трафостанице Јабланица кула и део Доње Врбаве, на изводу за Гај.
До 15 часова електричну енергију неће имати потрошачи у делу Церове, на изводу према дому и у засеоцима Сарачевићи и Ликићи, до 14 часова у делу Клатичева, заселак Грујићи, а до 16 часова у делу Рајца.

Због радова на изградњи новог далековода до 12 сати без електричне енергије ће бити потрошачи у Горњим Ртима, а због радова на одржавању мреже ниског напона који ће се изводити на подручју Ивањице, од 9 сати и 30 минута до 13 часова и 30 минута без електричне енергије ће бити делови Радаљева, засеоци Бојовићи, Градина и Ђоковићи.

Поделите вести