[rstr_selector]

Delovi Gornjeg Milanovca bez vode

voda-80x80-servis-vodosnabdevanjeVodovod

Prema informaciji iz čačanskog „Vodovoda” u toku dana ne bi trebalo da bude radova zbog kojih bi voda morala da bude isključena. U Gornjem Milanovcu, zbog kvarova na vodovodnoj mreži doći će do prekida u snabdevanju vodom korisnika u Ulici Lole Ribara, Njegoševoj i Žiškovom brdu do 14.00 časova, kao i ulicama Braće Avramovića, Dragana Jevtića i  Stanimira Ralovića  do 13.00 časova.

hitna-pomocHitna pomoć

Hitna pomoć u Čačku je tokom vikenda intervenisala 78 puta, od tog broja 35 pregleda je obavljeno u ordinaciji, a 43 na terenu. U Gornjem Milanovcu je bilo 44 intervencije od kojih je 40 u ambulanti, a 4 na terenu.
U Hitnoj pomoći u Ivanjici pregledali su 66 pacijenata u ordinaciji, a obavili su sedam kućnih poseta.

bio-prognoza-2-servis-obrBioprognoza

Biometeorološke prilike danas će uticati na postepeno smanjenje tegoba kod hronično obolelih, ali im se i dalјe savetuje oprez. Kod meteoropata su mogući pospanost, neraspoloženje i loša koncentracija. U saobraćaju je neophodna dodatna pažnja.

policijaPolicijska uprava

Prema podacima Policijske uprave u Čačku, na putevima u Moravičkom okrugu za vikend se dogodilo pet saobraćajnih nezgoda, od kojih su četiri u Čačku, a jedna u Gornjem Milanovcu. Tri osobe su lakše povređene, dok je jedna zadobila teže povrede. Radarske kontrole biće na teritoriji Čačka od 14.00 do 22.00 časa.

beba-novorodence-servis-obr-80x80-malaPorodilište

Tokom vikenda u porodilištu čačanske Opšte bolnice rođena je jedna devojčica, kao i u porodilištu u Gornjem Milanovcu.

radovi-na-putuStanje na putevima

Početak radne nedelje donosi nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom kao i pojačanim saobraćajem na frekventnim putnim pravcima. Mokri i klizavi kolovozi kao i smanjena vidljivost utiču na otežano odvijanje saobraćaja, ali i dovode do čestih saobraćajnih nezgoda, zbog čega se vozačima savetuje veći oprez.
Na prelazu Horgoš trenutno se na izlazu iz Srbije čeka oko 2 sata, zbog čega se vozačima preporučuje da koriste alternativne prelaze Kelebiju ili Bački Breg. Promenljiva zadržavanja moguća su na prelazu Batrovci gde je trenutno pojačan saobraćaj na izlazu, a zadržavanja su do 30 minuta.

Radovi na nadvožnjaku od Roda centra, na putu Konjevići – Čačak na obilaznici kod Čačka izvodiće se do 29. avgusta pri čemu se saobraćaj odvija usporeno, a dalje ka Užicu vozače očekuje usporena vožnja kroz Ovčar Banju kao i na deonici Uzići – Sevojno. Zbog radova na deonici Požega – Divljaka saobraćaj će se naizmenično propuštati.

 

Поделите вести