[rstr_selector]
Foto: Dženarika Info

Deo Miokovaca ponovo bez struje

Elektrosnabdevanje

Zbog kvara na dalekovodu jutros je bez struje deo Miokovaca. Iz čačanske Elektrodistribucije kažu da su ekipe na terenu i da rade na sanaciji kvara.

U Gornjem Milanovcu, struju nemaju pojedini delovi Gojne Gore, a ponovno uspostavljanje elektrosnabdevanja očekuje se do 9 sati.

Zbog planiranih radova na dalekovodu Požega – Ivanjica, danas će u vremenu od 07.30 do 17.30 časova bez električne energije biti celo područje Ivanjice.

Iz pogona Elektrodistribucije Ivanjica apeluju da se u ovom vremenskom periodu što veći broj uređaja isključi sa napajanja, a da se nakon dolaska električne energije izvrši njihovo ponovno uključenje. Takođe mole za strpljenje i razumevanje, jer su u pitanju neophodni radovi.

Vodosnabdevanje

Snabdevanje potroača vodom u Čačku i okolini ovog jutra je uredno.

Saobraćajna policija

U protekla 24 časa u Čačku su se dogodile tri saobraćajne nezgode, u kojima je jedno lice lakše povređeno i pričinjena je materijalna šteta.

Svi putni pravci u Čačku i okolini u naredna 24 časa su pod radarskom kontrolom.

Stanje na putevima

Na magistralnom puta između Raške i Novog Pazara izvode se radovi na rekonstrukciji kolovoza zbog čega je maksimalna brzina ograničena na 50 kilometara na čas, dok je na pojedinim dodatno smanjena na 10 ili 30 km/h, a na pojedinim deonicama se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem uz pomoć semafora.

 

Поделите вести