[rstr_selector]

Dostojanstvena starost

Članovi ivanjičkog Udruženja penzionera imaju popust za sve linije „Autoprevoza“ iz Čačka u iznosu od 60 odsto. Prema rečima predsednika Udruženja, Milojice Gojkovića, popust se odnosi na sve članove Udruženja bez obzira na mesto boravka. Gojković kaže da popust koristi više od 3.000 članova Udruženja penzionera iz Ivanjice, a sutra počinje podela novih markica. Osim toga, Udruženje svojim članovima daje i druge, brojne vrste popusta.

– Mi imamo tri vrste životnog osiguranja za svoje članove. Jedan penzioner može biti osiguran kod tri osiguravajuće kuće sa kojima imamo ugovore, a uplate se odbijaju sa penzijskog čeka. Imamo tri lekara koji naše članove pregledaju u prostorijama Udruženja: oftamolog, otorinolaringolog i urolog. Nabavljamo više vrsta paketa po veoma povoljnim cenama, ali i ogrevno drvo. Drva nabavljamo od preduzeća „Srbijašume“ po ceni od 4.000 dinara sa prevozom, na šest mesečnih rata, kaže Gojković.

Česta putovanja i izleti

Predsednik Udruženja penzionera iz Ivanjice naglašava da Udruženje za svoje članove često organizuje izlete i putovanja.

– Kad god imamo priliku obilazimo kulturno-istorijske znamenitosti, ali i razne zanimljivosti u Srbiji. Bili smo u Jagodini, Čajetini, Čačku i mnogim drugim gradovima u našoj zemlji. Našim članovima mnogo znači i popust koji smo dobili od „Autoprevoza“. Ima Ivanjičana koji su naši članovi, a žive u nekim drugim delovima zemlje i njima ovaj popust mnogo znači prilikom svakog dolaska u rodni kraj. Taj ugovor imamo već oko četiri godine i veoma nam odgovara. „Autoprevoz“ plaća 60%, mi 40%, a za penzionere je to velika stavka, zaključuje Gojković.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *