[rstr_selector]
Foto: Dženarika Info

Dva dana bez saobraćajnih nezgoda u Moravičkom okrugu

Uprava saobraćajne policije

stop2Na putevima u Moravičkom okrugu već dva dana  nije bilo saobraćajnih nezgoda, što je svakako dobra vest. U Upravi saobraćajne policije u Čačku kažu da se radarske kontrone ovoga jutra nalaze u Preljini gde će biti do 10.00, od 10.00 do 14.00 radarska kontrola je planirana u Parmencu, od 14.00 do 21.00 na svim važnijim saobraćajnicama gradskog područja Čačka, a do 22.00 radari će biti na području Gornjeg Milanovca.

Vodosnabdevanje

vodaa-servis-obrU UIici Đoke Popovića i danas može dolaziti do povremenih isključenja vode zbog radova na priključenju novih objekata na vodovodnu i kanalizacionu mrežu, kažu u čačanskom „Vodovodu“ i dodaju da će u ostalim delovima grada vodosnabdevanje biti uredno s obzirom na to da nema većih kvarova.
U Gornjem Milanovcu su planirani radovi na vodovodnoj mreži zbog kojih će od 8.00 do 12.00 bez vode biti deo Brusnice, zaseok Martinovići.

Hitna pomoć

hitna-servis-80x80-obrLekari u čačanskoj Hitnoj pomoći obavili su 28 pregleda u ordinaciji u toku prethodna 24 sata, a u isto vreme zabeležene su i 32 kućne posete. U Gornjem Milanovcu je evidentirano 29 intervencija od kojih 21 u oridnaciji, a osam na terenu. Ivanjička Hitna pomoć u toku jučerašnjeg dana nije imala nijednu intervenciju na terenu, ali je u ordinaciji pregledano 49 pacijenata.

Bioprognoza

bio-prognoza-3-servis-obrBiometeorološka situacija pogodovaće većini hroničnih bolesnika. Izvesne tegobe mogu osetiti osobe sa srčanim obolјenjima i labilnim nervnim sistemom. Od meteoropatskih reakcija moguće su glavobolјa i nesanica.

Porodilište

beba-servis-porodilste-obrU čačanskom porodilištu u toku jučerašnjeg dana rođeno je pet beba, tri dečaka i dve devojčice, dok je u isto vreme u porodilištu bolnice u Gornjem Milanovcu rođen jedan dečak.

Поделите вести