Претрага
[rstr_selector]

Dveri: Ovakva SNS će nam doći glave u Čačku

Informativna služba Povereništava Dveri izdala je danas saopštenje u kome ukazuje na katastrofalno kadriranje Srpske napredne stranke u Čačku i postavljanje Slobodana Jolovića za novog načelnika Moravičkog okruga. Saopštenje prenosimo u celosti:

Ovakva Srpska napredna stranka u Čačku, na čelu sa dr Aleksandrom Radojevićem, odgovorna je što Čačkom i dalje vladaju Nova Srbija i braća Ilići posle 18 godina neprekidne vlasti. Srpska napredna stranka 8 meseci ne može da izabere pomoćnika gradonačelnika za najvažniju oblast upravljanja našim gradom – lokalni ekonomski razvoj i zaštitu životne sredine. Čačak je grad u kome već tri godine gradonačelnik i gradsko veće nisu podneli niti jedan izveštaj gradskoj skupštini šta oni uopšte rade. Obećano pre izbora, a neispunjeno se meri desetinama lažnih obećanja. Iako su u više navrata pozivani, na sednice skupštine grada Čačka niti jednom nisu došli 5 narodnih poslanika i 2 ministra iz Čačka.

Na sve to Srpska napredna stranka još postavlja Slobodana Jolovića za načelnika Moravičkog okruga. Još jedan dokaz da SNS nema ništa novo da ponudi već koristi toliko puta već viđene i izlizane političke kadrove drugih stranaka.

Da li je moguće da neko ko je prešao put od Saveza komunista, preko SPS do SNS može da bude na čelu Moravičkog okruga?

Da li je logično da na čelu Moravičkog okruga nije Čačanin, s obzirom da je Čačak jedini grad u okrugu i najveća opština?

Kako je moguće da isti čovek pre podne sedi u privremenom veću opštine Lučani, popodne u Moravičkom okrugu, a uveče vodi kampanju za predsednika opštine Lučani?

Ima li SNS drugog kandidata za sve ove funkcije izuzev Jolovića?

Da li to naš grad i okrug dobijaju novog šerifa uz Velimira Ilića?

Ako je sve otišlo bestraga i ako više ništa nema smisla, onda predlažemo da Aleksandar Vučić postane počasni građanin grada Čačka za 2014. godinu. Ispunjava apsolutno sve kriterijume koje je ispunio Tomislav Nikolić kada je prošle godine nagrađen ovim prestižnim priznanjem: nikada ništa nije uradio za Čačak. Čačak bez greške uredno obilaze sve investicije i bilo kakvo otvaranje novih radnih mesta. To bi bila jedinstvena prilika za sve Čačane da lično vidimo novog Tita i zamolimo ga da nam više ne kadrira po Čačku. Prvo je SNS Čačak poklonio Novoj Srbiji i braći Ilićima na doživotno vladanje, a sada je ceo Moravički okrug dat na upravljanje maršalu Joloviću. To je nama SNS borba dala – da imamo Jolovića za maršala! Nastupajući izbori u Dragačevu i prvo učestvovanje Pokreta Dveri na lokalnim izborima u opštini Lučani velika su šansa da stanemo na put ovom javašluku i večitom presvlačenju i preletanju starih kadrova, jer pogodite ko je prvi na izbornoj listi SNS na izborima u Lučanima – Slobodan Jolović?!?!?!?

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *