[rstr_selector]

Film „Južni vetar“ pred čačanskom publikom

U čačanskom Domu kulture od danas do srede biće prikazan najnoviji domaći filmski hit „Južni vetar“, reditelja i koscenariste Miloša Avramovića. Projekcije su od 18 i 20 časova i 30 minuta, a prema najavi distributera, večeras bi trebalo da se pojavi deo glumačke ekipe koji će se pokloniti čačanskoj publici. Najavljeno je da će se na velikoj sceni Doma kulture posle prve i neposredno pred početak druge filmske projekcije, pojaviti glumci Miloš Biković, Miloš Petrović, Miodrag Radonjić i reditelj Miloš Avramović.
Predviđeno je da će se oni u maloj sali oko 19 časova i 30 minuta obratiti novinarima.

Film govori o beogradskom podzemlju

Petar Maraš, pripadnik beogradske automobilske mafije, napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni „Car“, dobro „radi“. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Sve će se to promeniti kada se Maraš slučajno zameri brutalnom narko klanu.
U filmu glume Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Hristo Šopov, Ivajlo Zaharijev i drugi, kao i Nebojša Glogovac, kome je ovo bila poslednja uloga.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *