[rstr_selector]

Годишњи концерт оркестра „Стари град” вечерас у Културном центру Чачак

Поред нумера са албума „Небо изнад старог града” из 2019. године, Чачанима ћемо претпремијерно отворити врата нашег новог албума који излази на пролеће. Желимо да чују шта ново радимо и који је то нови звук „Старог града” за идућу годину.

Оркестар „Стари град” из Чачка одржаће вечерас годишњи концерт под називом ,,Од Мораве до Панонског мора”. На репертоару ће бити песме са првог албума, али ће чачанска публика имати прилику да премијерно чује и неколико нумера са наредног албума који се очекује на пролеће, каже Александар Еровић, вокал и бас гитариста „Старог града”.

– Са нестрпљењем очекујемо нови годишњи концерт на којем ћемо имати госте из Новог Сада, Суботице и једну вокалну солисткињу из Врњачке Бање. У редовном саставу ћемо наступити у акустичној постави са виолином, кларинетом, гитарама, перкусијама. Гости ће нам бити и наши пријатељи Чачани Александар Алемпијевић и браћа Милијановић који живе у Београду. Поред нумера са албума „Небо изнад старог града” из 2019. године, Чачанима ћемо претпремијерно отворити врата нашег новог албума који излази на пролеће. Желимо да чују шта ново радимо и који је то нови звук „Старог града” за идућу годину. Надамо се да ћемо бити једни од вођа новог тренда градске музике у Србији у наредним годинама. Драго нам је што влада велико интересовање за концерт и што се тражи карта више, али карата нажалост више нема. У сваком случају, уз добру енергију и лепо расположење очекујемо овај, за нас, јако важан концерт.

Концерт ће се одржати у Великој Сали Културног центра Чачак, са почетком у 20 часова.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *