Претрага
[rstr_selector]

Gradiće se dva pešačka mosta na Despotovici

Plasman FK „Metalac“ iz Gornjeg Milanovca u Super ligu Srbije, pokrenuo je u lokalnoj samoupravi neplanirane građevinke radove, kako bi ovaj grad bio što bolji domaćin tokom prvenstvenih fudbalskih utakmica.

Milisav Mirković, predsednik opštine Gornji Muilanovac kaže, da se zbog ulaska Metalca u Super ligu Srbije rekonstruišu tereni Sportsko-rekreativnog centra, pristupna ulica stadionu, a iz istog razloga, u blizini ova dva sportska kompleksa, izgradiće se i dva pešačka mosta na Despotovici.

– Povod za vanredne radove je, kao što znate, lep, a to je veliki uspeh fudbalskog kluba Metalac, plasman u Super ligu, usled čega su se stvorile potrebe da se pojedini radovi ubrzaju i završe pre početka fudbalskog prvenstva. U toku su radovi na rekonstrukciji mini pič terena, radi se i rekonstrukcija saobraćajnice do stadiona sa zaštitnim bedemom, vrše se i pripreme za izgradnju pomoćnog fudbalskog stadiona. U toku godine ćemo izvršiti pripreme, a već sledecće uraditi jedan ili dva pomoćna pešačka mosta za pristup sporstkim objektima. Ove godine ćemo završiti plansku dokumentaciju, a na proleće krećemo u izgradnja mostova. Nadajmo se da će mostovi biti izgrađeni preko puta stadiona i preko puta sportske hale „Breza“ i da će u predviđenim rokovima biti završeni – rekao je Milisav Mirković.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *