Претрага
[rstr_selector]

Искључења електричне енергије на подручју Моравичког округа

Из Диспечерског центра Електродистрибуције Чачак за данас и сутра су најављени радови на мрежи због којих ће од 8 до 16 часова без електричне енергије бити део Улице Радојице Радосављевића, десна страна ка граду између бројева 25 и 45, а од 8 до 15 часова део Цагања од трафостанице ка Чачку.

На подручју Ивањице данас ће се изводити радови у трафостаници, због којих ће од 9 до 15 часова без електричне енергије бити потрошачи у Кушићима.

Од данас до петка 12. априла радиће се на реконструкцији нисконапонске мреже, па ће од 9 до 18 часова без електричне енергије остајати потрошачи у насељу Косовица, заселак Орестјевићи. Од данас до понедељка 15. априла долазиће до прекида у напајању репетитора Шутељ и насеља Шуме.

У Горњем Милановцу ће данас од 9 до 15 часова због измештања далеководних стубова без електричне енергије бити потрошачи који се напајају са трафостаница Широко Поље, Гробнице, Пауновићи и Универзал.

До петка се наставаљају радови на мрежи због којих ће од 8 до 17 часова долази до прекида у напајању електричном енергијом у делу Јабланице, на изводима за Стековиће, Благојевиће и Хаџиће, затим у Горњој Црнући, изводи за Школу и Ериће и на Руднику са трафостанице Салаши, на изводу за Миленковиће.

Поделите вести