Isključenja vode u Čačku i Gornjem Milanovcu

Isključenja vode u Čačku i Gornjem Milanovcu

0
Ilustracija
Vodosnabdevanje

Prema informaciji iz čačanskog Vodovoda, zbog radova na priključenju na vodovodnu mrežu u Ulici Svetozara Markovića kod broja 60, od 8.00 do 14.00 časova bez vode će ostati deo ulice od raskrsnice sa ulicom Dragomira Minića do Prvomajske. Učesnici u saobraćaju treba da obrate pažnju na privremenu vertikalnu signalizaciju.
U Gornjem Milanovcu će zbog radova na vodovodnoj mreži od 9.00 do 10.00 sati bez vode biti naselje Lunjevica, od 9.00 do 11.00 sati prekid u snabdevanju vodom imaće potrošači u Ulici Save Kovačevića, a od 10.00 do 12.00 u Ulici Braće Lukić.

Elektrosnabdevanje

Zbog planiranih radova na rekonstrukciji dalekovoda Žaočani – Kačulice od 08.00 do 16.00 časova bez električne energije biće potrošači u Žaočanima i delu Kačulica, zaselak Jovanovića brdo. Radovi su planirani i za četvrtak i petak.

Policijska uprava

U Čačku su se juče dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe lakše povređene, a u Lučanima se dogodila jedna u kojoj pored pričinjene materijalne štete nije bilo povređenih putnika. U Gornjem Milanovcu i Ivanjici tokom jučerašnjeg dana nije bilo saobraćajnih nezgoda.

Bioprognoza

Nastavak relativno povoljne biometeorološke situacije za većinu hronično obolelih i osetljivih osoba. Oprez se savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima, a na severoistoku zemlje tegobe mogu osetiti i astmatičari. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolje i smanjenja koncentracije. I dalje se preporučuje povećana pažnja u saobraćaju.

Porodilište

U čačanskom porodilištu u toku prethodna 24 sata rođene su tri bebe, devojčica i tri dečaka.

Stanje na putevima

Vozače očekuje dobra prohodnost puteva i umeren intenzitet saobraćaja na putevima van većih gradova što je karakteristično za sredinu radne nedelje. Međutim kiša donosi mokre kolovoze i smanjenu vidljivost ali i odrone zemlje i kamena na putevima koji prolaze kroz stenske useke i klisure. Dodatnu opasnost u vožnji predstavljaju sva oštećenja na kolovozu koja su ispunjena vodom ne vide se a mogu da utiču na bezbednu vožnju . Na deonici
Kneževići – Bela Zemlja – Užice, zbog radova na mostu Sušica na snazi je potpuna obustava saobraćaja danas do 14 časova. Preporučeni alternativni putni pravac je lokalni put kroz Mačkat.
Na istoj denici izvode se radovi u tunelu Surduk od 19 do 7 sati, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.
Obustava saobraćaja na snazi je na deonici Pazarište Tutin gde će se do 15. novembra izvoditi radovi u punom profilu puta.
Usporeno se prolazi na magistralnom putu između Batočine i Kragujevca gde se izvode radovi na izgradnji nove saobraćajne trake, i rekonstrukciji postojeće.
Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja, dok teretna motorna vozila ka Mađarskoj i Hrvatskoj čekaju od 60 do 120 minuta.

 

PODELI

POSTAVI ODGOVOR