Претрага
[rstr_selector]

IVANJICA: Sneg zavejao puteve, sela ostala bez struje

Na području Ivanjice jutros je pao prvi sneg i stvorio probleme na putevima. Zbog snega na kolovozu u toku je obustava saobraćaja na putnom pravcu Ivanjica – Preko Brdo. Nada Tošović iz preduzeća ‚‚Putevi Ivanjica”, kaže da su ekipe izašle na teren i očekuje se da će u toku dana saobraćaj na ovom putnom pravcu biti normalizovan.

Više od 2.100 domaćinstava bez struje

Zbog snega, na području Ivanjice ima i problema u snabdevanju strujom. Prema rečima dežurnih iz ivanjičke Elektrodistribucije, u ovom trenutku više od 2.100 domaćinstava na seoskom području je bez napona.

Struje nema u Erčegama, Belim Vodama, Bratljevu, Ravnoj Gori, Opaljeniku, Podjavoru, Daterinu, kao i u gotovo svim ostalim planinskim selima.
Dispečeri kažu da su sve ekipe na terenu i da rade na otklanjanju kvarova. Navode da su dalekovodi pokidani i da će im trebati više vremena da dođu do mesta kvarova, što neće biti lak posao, imajući u vidu da su putevi zavejani. Procene nadležnih u ivanjičkoj Elektrodistribuciji su da će svi potrošači do ponedeljka dobiti struju.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *