[rstr_selector]

Iz fabrike „Čips Way” uskoro stižu i slatki proizvodi

Čačanska kompanija „Čips Way” još uvek vrši otkup krompira, a prema rečima Vladimira Ivančeva, direktora marketinga i prodaje, do sada je otkupljena 59% veća količina u odnosu na prošlu godinu. Ova kompanija je nedavno ugovorila izvoz čipsa sa jednim partnerom iz Mađarske dok se, kako kaže Ivančev, pire uglavnom plasira na domaćem tržištu:

– Mi imamo dosta dobar izvoz u sve okolne zemlje uključujući i Mađarsku. Nedavno smo ugovorili jedan veliki i zahtevan posao sa mađarskim partnerom koji će podrazumevati izradnju PL-a za najprestižnije i najveće trgovnske lance u toj zemlji. Kada pričamo o izvozu, uglavnom se baziramo na čips, dok se na domaćem tržištu najviše plasira pire. Naš potrošač prepoznaje i zna da je krompir koji mi koristimo u našem pireu daleko kvalitetniji od konkurencije koja koristi uvozni krompir iz Poljske. Tako da uglavnom sve količine pirea koje imamo na raspolaganju plasiramo na tržište Srbije, kaže Ivančev.

Prodaja čipsa duplirana u odnosu na prošlu godinu

čačanski čips– Već 45 godina naš čips neformalno zovu „čačanski”. Od juna ove godine na osveženom pakovanju naši potrošači mogu da vide novo ime „Čačanski čips“. Novo pakovanje i ime pozitivno je uticalo na samu prodaju koja je duplirana i iznosi preko 100% u odnosu na 2015. godinu.


Krajem godine novi proizvodi na tržištu

– U decembru proslavljamo 45 godina postojanja i rada naše fabrike i tada spremamo jedno veliko iznenađenje. Naime, ulazimo u novi segment i kategoriju proizvoda iz slatkog i slanog asortimana. Ne bih sada da otkrivam detalje, ali ubeđen sam da će naši potrošači biti zadovoljni. Pripremni radovi su u završnoj fazi i krajem novembra ili početkom decembra imaćemo novi proizvod na tržištu, zaključio je Vladimir Ivančev.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *