Претрага
[rstr_selector]

Izložba pasa u Preljini

Kinološko udruženje „Dragan Radović – Džoni“ u nedelju, 24. septembra, na prostoru fudbalskog igrališta pored hotela „Livade“ u Preljini, organizuje 4. Međunarodnu izložbu pasa svih rasa.

Pristiglo je oko 400 prijava, od čega je oko 150 iz inostranstva, najviše iz Rusije, ali i iz ostalih evropskih zemalja. Rukovodstvo Udruženja očekuje da ova manifestacija bude kruna ovogodišnje sezone, koja protiče u znaku obeležavanja 50 godina postojanja kinološke organizacije u Čačku. Ocenjivanje pasa počinje u 10 sati, a završna dodela priznanja i nagrada planirana je za 14.30 časova.

Pet decenija Kinološke organizacije u Čačku

Sinoć je u motelu Lovački dom“ obeleženo 50 godina postojanja i uspešnog rada Kinološkog udruženja Dragan Radović Džoni“. Svečanosti su prisustvovali brojni gosti, predstavnici Kinološkog saveza Republike Srbije, Udruženja iz Jagodine, Trstenika, Valjeva, kao i najuže gradsko rukovodstvo. Ovom prilikom, domaćini su zaslužnim pojedincima i organizacijama uručili prigodne zahvalnice za višegodišnju saradnju, a istaknutim čačanskim kinolozima dodeljene su Značke za zasluge.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *