Izmena saobraćaja na putu od Gojne Gore ka Ljubiću

Izmena saobraćaja na putu od Gojne Gore ka Ljubiću

0
Foto: Arhiva Dženarika Info
Stanje na putevima 

Saobraćaj će se i danas odvijati po suvim kolovozima i za sada je umerenog intenziteta. U zonama radova treba voziti pažljivije i obratiti pažnju na postavljenu saobraćajnu signalizaciju.
Danas počinju radovi na izgradnji trajne devijacije i nadvožnjaka na regionalnom putu Gojna Gora – Čačak, na ukrštanju sa deonicom auto-puta Preljina – Požega. Tokom radova, saobraćaj će sa državnog puta Gojna Gora – Ljubić biti preusmeren na lokalni put. Radovi će trajati do 15. novembra.
Od 7.00 do 15.00 časova, izvodiće se radovi na košenju bankine, na deonici Takovo – Preljina. U toku radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka, u oba smera.
Na deonici Takovo – Pranjani izvode se radovi na rehabilitaciji puta zbog kojih se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.
Na magistralnom putu Sušica – Zlatibor u toku su radovi na rehabilitaciji vijadukta, u zoni radova kod tunela Palisad, zatvorena je jedna traka, a saobraćaj se odvija dvosmerno dvema slobodnim trakama.
Prema podacima Uprave granične policije na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja, dok se na teretnim na izlazu iz Srbije vozila duže zadržavaju ka Mađarskoj i Hrvatskoj zadržavanja su od 90 do 240 minuta.

Vodosnabdevanje

Vodosnabdevanje u Gornjem Milanovcu ovoga jutra je uredno, a u toku dana može doći do smanjene isporuke vode u višim delovima grada, u zavisnosti od isporuke vode sa regionalnog sistema za vodosnabdevanje „Rzav“, kao i količina proizvedenih u fabrici vode u Banjanima.

Elektrosnabdevanje

Zbog radova na raskresu rastinja u zoni dalekovoda, danas će od 9.00 do 14.00 časova bez električne energije biti potrošači u Katrzi i Bresnici.
U Gornjem Milanovcu će zbog radova na dalekovodu od 9.00 do 14.00 časova bez struje će biti deo od Vraćevšnice do Donje Vrbave. Radovi koji su danas bili planirani u Dragačevu su odloženi jer je došlo do kvara na dalekovodu zbog koga su bez struje ostali potrošači u Viči, Kaoni, Milatovićima i Gornjem i Donjem Dubcu. Kvar bi trebalo da bude saniran u toku pre podneva.

Bioprognoza

Relativno povoljne biometeorološke prilike pogodovaće svim hroničnim bolesnicima i osetljivim osobama. Oprez se ipak savetuje kardiovaskularnim bolesnicima. Meteoropate mogu osetiti probleme sa snom i blagu glavobolju. I zdravima i obolelima preporučuje boravak na otvorenom, uz adekvatnu UV zaštitu i umerenu fizičku aktivnost.

Policijska uprava

U Čačku se juče dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba lakše povređena, a u Gornjem Milanovcu, Ivanjici, Guči i Lučanima nije bilo saobraćajnih nezgoda. Radarske kontrole biće do 14.00 časova u Bresnici.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR