[rstr_selector]

Измењен режим саобраћаја на делу ауто-пута Милош Велики због радова на изградњи бензинске станице

Из Оперативног центра АМСС саопштавају да је проходност путева добра. На ауто-путевима, као и на магистралним и регионалним путним правцима, интензитет саобраћаја је умерен, а ванредних застоја нема, осим на местима где су због радова предвиђене измене у саобраћају.

Због радова на изградњи бензинске станице, измењен је режим саобраћаја на деоници ауто-пута Милош Велики између петље Прељина и петље Таково, у смеру ка Београду. У зони радова затворена је зауставна трака, а саобраћај се одвија возном и претицајном траком. Радови ће трајати до 19. маја.

У току су радови на обележавању ознака на деоници ауто-пута Милош Велки, на петљама Обреновац, Уб, Љиг, Таково и Прељина. Радови ће се изводити до 22. априла од 8 до 15 часова, а у зони радова може доћи до успореног одвијања саобраћаја.

Због радова на редовном одржавању деонице магистралног пута од Парменца до Овчар Бање, саобраћај се радним данима од 8 до 16 часова, одвија наизменичним пропуштањем возила.

Према подацима Управе граничне полиције, нема задржавања возила на путничким терминалима наших граничних прелаза, док су на теретним задржавања дужа на излазу из земље на граничним прелазима са Мађарском и Хрватском.

Поделите вести