Još jedna „sedmica“ za Moravički okrug

Još jedna „sedmica“ za Moravički okrug

0

Porodilište

beba-1-servis-obrMoravički okrug je u prethodna 24 časa „dobio sedmicu“. Naime, iz dve okružna porodilišta stiže sedam lepih vesti. U porodilištu u Čačku rođena su četiri dečaka i dve devojčice, a u porodilištu u Gornjem Milanovcu jedna devojčica.

Vodosnabdevanje

vodaa-servis-obrPrema saopštenju iz čačanskog „Vodovoda“, na uglu ulica Radiše Poštića i Skopske došlo je do pucanja vodovodne cevi. Kvar će biti saniran u toku prepodnevnih sati, ali je moguće kratkotrajno isključenje vode do popravke kvara. Takođe, u „Vodovodu“ kažu da u Hadžiprodanovoj ulici može doći do povremenog isključenja sa vodovodne mreže zbog radova na priključku novoizgrađenog objekta. U ostalim delovima čačanskog vodosistema snadbevanje vodom je redovno. U Javnom komunalnom preduzeću u Lučanima kažu da u zoni njihove nadležnosti nema kvarova i da u toku dana neće biti isključenja vode, dok će u Gornjem Milanovcu, prema saopštenju tamošnjeg komunalnog preduzeća, od 09.00 do12.00 sati bez vode biti samo deo Trušove ulice od broja 30 do kraja ulice, dok će ostali delovi grada i okoline vodom biti uredno snabdeveni.

Hitna pomoć

hitna-pomoc-servis-obrLekari Hitne pomoći u Čačku su u prethodna 24 časa u ordinaciji pregledali 31 pacijenta i još 38 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavili 29 ambulantnih pregleda i 6 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 44 puta od čega 5 puta na terenu.

Biometeorološka situacija

bio-prognoza-4-servis-obr Biometeorološka situacija danas i pored relativnog pobolјšanja može izazvati uobičajene tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata, ali u blažoj formi. Izvestan oprez se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje povećana koncentracija.

Policijska uprava

policija-servisPrema podacima Policijske uprave u Čačku, na putevima u Moravičkom okrugu u prethodna 24 časa dogodila se jedna saobraćajna nezgoda i to na području Čačka i u njoj je jedna osoba lakše povređena. Radarske kontrole danas će kontrolisati brzinu kretanja saobraćaja na području Čačka do 22.00 časa i u Lučanima od 09.00 do 14.00 časova.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR