Претрага
[rstr_selector]

Jučerašnje nevreme u Čačku izazvalo brojne probleme

Rakete kojima su protivgradni strelci juče dejstvovali na području Čačka, nisu mogle da spreče nevreme. Grad je padao u Petnici, Preljini i Trnavi, a šteta je do sada zabeležena samo na povrtnjacima u Petnici, kaže Bratislav Zečević, načelnik čačanskog Štaba za vanredne situacije.

Zečević: „Gradac” bi morao efikasnije da reaguje

Prema njegovim rečima, na gradskom području je bilo dosta problema zbog izlivanja kišne i fekalne kanalizacije, a najkritičnije je bilo u Ulici 66 u Atenici gde se izlila fekalna kanalizacija, u Bulevaru Tanaska Rajića, u Ulici 562 u Ljubiću gde je došlo do nanosa materijala na put, kao i ispod nadvožnjaka kod Medicine rada gde se izlila velika količina vode.

Zečević kaže da su posledice nevremena na gradskim ulicama sanirane, navodeći da bi Javno komunalno preduzeće „Gradac” moralo da preduzme odgovarajuće mere kako bi se sprečilo ponavljanje štete na istim mestima u Čačku.

– Ispod nadvožnjaka kod Medicine rada i juče je bilo problema tokom nevremena. „Gradac” je jednom prilikom preduzimao nešto povodom toga, ali moram reći da kao načelnik Štaba nisam zadovoljan tim rešenjem. Nisam toliko stručan da bih mogao dati adekvatnije mišljenje povodom toga, ali smatram da to može mnogo bolje da se reši, isto kao i problemi u Atenici u Ulici 66, kao i u Ulici Tanasko Rajić gde je došlo do izlivanja. Sva voda iz Ulice Tanasko Rajić je tokom nevremena prešla u Ulicu 562 u Ljubiću. Voleo bih da čujem mišljenje struke budući da su oni kompetentniji od mene za to, ali smatram da za svaki problem postoji rešenje, kaže Zečević.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *