[rstr_selector]

Počinje Vrnjački karneval

Sutra u Vrnjačkoj Banji počinje deveti po redu Vrnjački karneval. Ove godine tokom osam karnevalskih dana posetioci će moći da prate preko 80 različitih programskih sadržaja.

Prošle godine Karneval u Vrnjačkoj Banji posetilo je više od 250.000 ljudi, što ovu manifestaciju pored Exit-a i Guče svrstava u red najposećejnijih turističkih atrakcija u Srbiji.

Zbog čega ove godine svakako ne treba izostaviti posetu Vrnjačkom karnevalu, odgovor daje Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačka Banja:

– Slogan karnevala je „Ostavite svoj trag“ pa tako i ja pozivam sve čačane da i ove godine ostave trag na karnevalu u Vrnjačkoj Banji. Karneval počinje danas i traje do 21. jula a tokom osam dana, verujem da će svi posetioci uspeti da pronađu zabavu po svom interesovanju.

Planirani su koncerti grupe Miligram, Balašević – real tribute band-a, S.A.R.S.-a.

Posebno bih želeo da istaknem dve karnevalske povorke, jedna je za decu u sredu 17. jula i ona velika, međunarodna, u subotu 20. jula sa početkom u 20 časova – izjavio je Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačka Banja uz napomenu da će na čelu druge karnevalske povorke biti Kubanke.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести