Претрага
[rstr_selector]

Kasne radovi na rekonsturkciji bazena u Požegi

Požega će od 8. do 12. jula biti domaćin 52. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara na kojima se očekuje više od 3.000 sportista iz 50 gradova Srbije, Crne Gore i BIH. Iz tog razloga, u ovoj lokalnoj samoupravi su odlučili da dograde i rekonstruišu postojeće sportske objekte, a među njima i gradski bazen.

Na tender za rekonstrukciju bazena javilo se 8 ponuđača, a najbolju ponudu je dalo čačansko preduzeće Ratko Mitrović Construction. Međutim, umesto da su radovi već u toku, kako bi se na vreme završilo renoviranje bazena, preduzeće Jedinastvo iz Sevojna je uložilo prigovor, pa Požežani sada sa nestrpljenjem očekuju odgovor Agencije za zaštitu prava ponuđača na žalbu koju je uložilo ovo preduzeće, kako bi uspeli da do 8. jula pripreme bazen za ovogodišnje Međuopštinske omladinske sportske igre, što im je i bio cilj.

Mikan Janković, direktor požeške Direkcije za izgradnju, kaže da je žalba nepotrebno odložila početak radova i da se nada da će do 10. aprila dobiti odgovor drugostepenog organa i uvesti izvođača u posao:

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести