Претрага
[rstr_selector]

Kiosk gde mu mesto nije

Trafika kod „Solida”, koja je godinama unazad služila kao kancelarija za dispečare čačanskog „Autoprevozova“, odavno je izgubila svoju funkciju, ali zbog nemarnosti njenog vlasnika i dalje se nalazi na sred trotoara, išarana sprejevima i izlepljena plakatima.

Aleksandar Petronijević, generalni direktor „Autoprevoza”,  još u januaru se složio sa konstatacijom da ova aluminijumska kućica ruži sliku centra grada, ali i firme u čijem je vlasništvu. On je tada obećao da će ona biti brzo uklonjena.

Tri meseca kasnije, kućica se i dalje nalazila na svom mestu, a kada smo ponovo kontaktirali direktora „Autoprevoza”, rekao nam je da uklanjanje kioska otežava činjenica da „Elektrodistribucija” nije isključila struju iz pomenutog objekta i da će trafika biti uklonjena čim struja bude isključena. U čačanskoj „Elektrodistribuciji” su nam, pak, rekli da „Autoprevoz” nikada nije ni podneo zahtev da se demontira strujni priključak, čak su izrazili sumnju da na tom mestu uopšte i ima struje.

Vreme je prolazilo, a uprkos obećanju odgovornih, trafika kod „Solida” stoji i dalje na „svom” mestu.

Kada smo po treći put kontaktorali direktora „Autoprevoza” sa pitanjem šta se događa sa trafikom, odgovorio je da njeno uklanjanje ne zavisi od njih, ali nije precizirao od koga zavisi i ponovo dao obećanje da će kiosk uskoro biti uklonjen.

Treća sreća ?

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *