Претрага
[rstr_selector]

Kompletna mehanizacija „Moravca” u funkciji, radnici čiste sneg od sinoć

Radnici JKP „Moravac“ krenuli su sinoć sa čišćenjem snega na seoskim saobraćajnicama koje su u njihovoj nadležnosti. Dragica Vujanić, direktorka ovog preduzeća, kaže da su sve ekipe angažovane na čišćenju puteva i da će tako biti u toku celog dana i noći ukoliko bude potrebno.

– Sa čišćenjem snega smo krenuli sinoć oko od 23 časa. Čiste se putni pravci ka Vujetincima, Ostri, Trepči, Slatini, Petnici, Premeći, Bapskom Polju, Bresnici, Mrčajevcima, Donjoj Gorevnici i sve je to do sada očišćeno tri puta. Zbog snežnih padavina u toku dana će službe raditi neprekidno, sve dok ne budu očišćeni svi putevi. Za sve putne pravce koje mi održavamo u zimskom periodu, radne naloge dobijamo od „Gradca“, rekla je Dragica Vujanić.

Ekipe ostaju na terenu dok bude bilo potrebe

Prema rečima direktorke JKP „Moravac“, za uklanjanje snega sa seoskih saobraćajnica angažovana je sva raspoloživa mehanizacija preduzeća.

– „Moravac“ čisti oko 130 kilometara seoskih puteva, a na teren smo poslali četiri mašine koje mogu da odgovore zahtevima tog posla. Od mehanizacije imamo dva kamiona JCB, jedan traktor i jedan veliki kamion Volvo i sve navedeno je u funkciji. Naši ljudi su neprestano na terenu, posipa se so i rizla tamo gde je najhitnije. Čisti se i noću, a ekipe će ostati na terenu sve dok to bude bilo potrebno, rekla je Vujanićeva.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *