[rstr_selector]

Konkurs za najlepšu fotografiju ptica za učenike čačanskih škola

Društvo ljubitelja ptica i prirode “Sove na oprezu“ raspisalo je konkurs za najlepšu učeničku fotografiju ptica, pod nazivom “Moja ptica“ na kome mogu učestvovati učenici osnovnih i srednjih škola iz Čačka. Konkurs je osmišljen sa ciljem da boravku u prirodi da još jedan smisao i podstakne decu da razmišljaju o ugroženim vrstama ptica i načinu njihove zaštite.
Jedan učenik može poslati najviše 3 fotografije koje moraju biti u boji, a na konkurs se mogu slati fotografije ptica snimljenih u prirodi i ptica na hranilicama. Iz konkurencije će biti isključene fotografije nastale u zoološkim vrtovima, fotografije ptica držanih u ruci ili u kavezima i vezanih ptica.
Fotografije slati elektronski na adresu sovenaoprezu@gmail.com ili porukom na Fejsbuk stranicu društva Sove na oprezu. Rok za slanje  fotografija je 15. februar.
Po isteku roka za slanje, sve fotografije će biti postavljene na FB stranici društva Sove na oprezu i biće izabrane tri najbolje po mišljenju publike. Takođe, biće izabrane i tri fotografije koje su najbolje po mišljenju stručnog žirija. Autori najlepših fotografija dobiće od organizatora vredne nagrade, a posebna nagrada dodeliće se i školi iz koje pristigne najveći broj radova.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *