Претрага
[rstr_selector]

Konkurs za učešće na muzičkoj večeri posvećenoj Rašku Jovičiću

Povodom 54. „Disovog proleća”, Gradska biblioteka „Vladislav Petković Dis” i Odbor Disovog proleća raspisali su konkurs za učešće na poetsko-muzičkoj večeri u čast Raška Jovičića, pesnika i pevača grupe „Za jednu noć”.
Poetsko-muzičko veče u čast Raška Jovičića (1964-2004) – pesnika, pevača i osnivača sastava „Za jednu noć” biće održano 18. maja u Velikoj sali Doma kulture u Čačku povodom deset godina od objavljivanja njegove knjige poezije „Radne verzije“ i desetogodišnjice od koncerta u njegovu čast, koji je održan 22. maja 2007. godine u Domu kulture. Osim bivših članova grupe „Za jednu noć“ i specijalnih gostiju, u muzičkom delu programa će učestvovati i izvođači izabrani na konkursu.

Uslovi konkursa

Na konkurs se mogu prijaviti samostalni izvođači i muzički sastavi iz Čačka i drugih krajeva Srbije sa najmanje jednom, a najviše tri obrade pesama iz opusa Raška Jovičića  i benda „Za jednu noć“. Konkursni materijal čine audio ili video zapisi koji mogu biti profesionalni (iz muzičkog studija) ili amaterski sa javnog nastupa, probe i drugo, snimljeni kamerom ili drugim uređajem. Ukoliko bude više obrada iste pesme, biće odabrana najbolja.

Konkursni materijal treba poslati na e-mail adresu bibliotekacacak@gmail.com ili doneti lično u Gradsku biblioteku, na adresu Gospodar Jovanova 6, 32000 Čačak. Konkurs je otvoren do 20. aprila.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *