Претрага
[rstr_selector]
Foto: Esi Grünhagen - Pixabay

Konkurs za upis dece u čačanske vrtiće traje do 25. maja

Danas su u Čačku počeli da rade vrtići u okviru Predškolskih ustanova „Radost“ i „Moje detinstvo“ za decu čiji roditelji rade i nemaju mogućnosti da organizuju njihovo čuvanje na drugačiji način. Od osam vrtića PU „Radost“ otvoreno je sedam, jer je najmanji broj bio prijavljen za vrtić „Boško Buha“, ali su ta deca raspoređena u objekat „Neven“. Danas je u ove vrtiće krenulo 110 mališana, ali u ovoj ustanovi očekuju da će se taj broj svakog dana povećavati jer ih je prijavljeno 257.
U okviru Predškolske ustanove „Moje detinjstvo“ otvoreni su vrtići „Mali kapetan“, „Biseri“ i „Poletarac“, i oni su danas primili 110 mališana.
Roditelji koji do sada iz nekog razloga nisu elektronskim putem konkurisali za upis dece u vrtiće, potrebnu dokumentaciju mogu predati u upravama ove dve predškolske usanove do 25. maja, a sve potrebne informacije mogu pronaši na sajtovima Predškolskih ustanova.
U vrtiće PU „Radost ove godine biće upisano 190 mališana, a do sada je elektronskim putem prijavljeno preko 420 zahteva. Predškolska ustanova „Moje detinjstvo“ po konkursu ima slobodnih 174 mesta, a do sada je prijavljeno blizu 470 mališana.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *