Претрага
[rstr_selector]

Kontrola kućnog pritvora iz Vojnog odseka

Grad Čačak, ovdašnjem Okružnom zatvoru daće na korišćenje dve kancelarije u zgradi Vojnog odseka u ulici Vladike Nikolaja.

Sa ovog mesta pripadnici Uprave za izvršenje zatvorskih sankcija Ministarstva pravde, uskoro će pratiti čačanske osuđenike koji kaznu zatvora izdržavaju u kućnim uslovima, kaže Ljubodrag Grbić, član Gradskog veća.

– Reč je o tome da, Ministarstvo pravde od grada Čačka traži određeni poslovni prostor, tačnije dve kancelarije za stacioniranje jednog njihovog sektora u gradu Čačku vezanog za izvršenje zatvorskih kazni u kućnom pritvoru, sa čuvenim elektronskim narukvicama i nanogicama. Mi smo odmah, postupili po tom zahtevu. Znajući da 20 odsto ukupnog prostora u Vojnom odseku pripada gradu Čačku , mi smo te prostorije pre izvesnog vremena dali Policijskoj upravi na korišćenje. A sada ćemo, od tog prostora koji smo dali MUP-u, izdvojiti dve kancelarije i dati Ministarstvu pravde, da na ovaj način rešimo ovu obavezu koja nam je data od Ministarstva pravde – izjavio je Ljubodrag Grbić.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *