Претрага
[rstr_selector]

Krajem naredne sedmice počinju radovi na vijaduktu, očekuju se velike gužve

Rekonstrukcija vijadukta na kružnom putu u Čačku bi trebalo da počne 20. aprila, kaže Milan Bojović, pomoćnik gradonačelnika.

Cilj je da se rekonstrukcija kolovoza završi pre početka turističke sezone

Prema njegovim rečima, gradsko rukovodstvo je predložilo izvođaču da se radovi na kolovoznoj konstrukciji izvode ubrzanim tempom, kako bi bili završeni pre početka turističke sezone.

– Očekujemo da od Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture dobijemo rešenje o postavljanju privremene saobraćajne signalizacije. U narednih nekoliko dana očekuje nas početak radova i verovatno povećan broj vozila na gradskim saobraćajnicama. Više se nije moglo čekati na rekonstrukciju ovog vijadukta, neophodno je što pre početi radove i pristupiti realizaciji tog projekta. Mi smo u svim razgovorima sa predstavnicima „Puteva Srbije”, predstavnicima preduzeća „Putevi Čačak” i saobraćajnom policijom insistirali na tome da se radovi odvijaju punim intezitetom, u dve smene i sa adekvatnim brojem radnika. Pre svega mislim na kolovoznu konstukciju, a što se tiče osnove mosta, to može da ostane i za kasnije. Cilj nam je da radovi na kolovozu budu završeni pre turističke sezone, kaže Bojović.

Prema njegovim rečima, rok za završetak radova na rekonstrukciji vijadukta je 100 dana.

Поделите вести

Један одговор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *