Претрага
[rstr_selector]
Ilustracija

Kvar na magistralnom cevovodu Lučani – Guča

Vodosnabdevanje

Prema informaciji iz čačanskog vodovoda natavljaju se radovi na prevezivanju na stalnu vodovodnu mrežu u Ulici Stanislave Terzić zbog kojih će dolaziti do povremenih isključenja vode. U Gornjem Milanovcu jutros nema kvarova na vodovodnoj mreži, dok je na magistralnom cevovodu Lučani – Guča došlo do pucanja cevi u selu Lisice. U lučanskom Komunalcu kažu da nije došlo do nestanka vode, a da će se radovi na saniranju kvara obavljati u toku pre podneva.

Hitna pomoć

Hitna pomoć u Čačku je u toku prethodna 24 sata imala 62 intervencije, od kojih 41 u ordinaciji, a 21 na terenu. Lekari gornjomilanovačke Hitne pomoći obavili su 21 pregled u ambulanti i imali su šest kućnih poseta, dok su njihove kolege u Ivanjici pregledali 40 pacijenata u ordinaciji i pet na terenu.

Bioprognoza

Očekuju se nešto povolјnije biometeorološke prilike. Ipak, oprez se savetuje osobama sa labilnim nervnim sistemom i cerebrovaskularnim bolesnicima. Moguće meteoropatske reakcije su promenlјivo raspoloženje i glavobolјa. Savetuje se slojevito odevanje, kao i oprez u saobraćaju.

Policijska uprava

Prema podacima iz Policijske uprave u toku jučerašnjeg dana u Moravičkom okrugu nije bilo saobraćajnih nezgoda. Radarske kontrole biće na teritoriji Čačka od 14.00 do 03.00 sata iza ponoći, a na putnom pravcu od Preljine ka Majdanu biće do 13.00 časova.

Porodilište

U čačanskom porodilištu u toku prethodna 24 sata rođen je jedan dečak,a u porodilištu bolnice u Gornjem Milanovcu u toku jučerašnjeg dana nije bilo porođaja.

Поделите вести