Lepo vreme sve do kraja nedelje

Lepo vreme sve do kraja nedelje

0
Image by Jessica Joh from Pixabay
Vremenska prognoza

U Srbiji će nakon svežeg jutra dan biti sunčan i topao. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće od 7 do 15, a najviša dnevna od 24 do 27 stepeni.
U Čačku i okolini danas će biti sunčano i umereno toplo uz slab do umeren jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće oko 13, a najviša dnevna do 24 stepena.
Lepo septembarsko vreme zadržaće se do kraja nedelje. U većini krajeva Srbije biće sunčano i prijatno toplo sa temperaturama koje će u najtoplijem delu dana biti između 25 i 27 stepeni, u petak i do 28.

Elektrosnabdevanje

Zbog radova na raskresu rastinja u zoni dalekovoda, danas će od 08.00 do 15.00 časova bez električne energije biti potrošači u Katrzi i delu Mrčajevaca, zaseoci Terzići, Krnjine i Guševac. U Gornjem Milanovcu, Guči, Luučanima i Ivanjici nema planskih isključenja struje.

Vodosnabdevanje

Zbog radova na priključenju stambenog objekta na vodovodnu mrežu u Ulici 222 u Ljubiću, koji će se obavljati u toku pre podneva, moguće je da će u poumenutoij ulici dolaziti do kratkotrajnih isključenja vode.

Bioprognoza

Povoljne biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih. Izvestan oprez se savetuje srčanim bolesnicima. Pažnja se preporučuje učesnicima u saobraćaju.

Hitna pomoć

U hitnoj pomoći u Čačku u toku prethodna 24 sata evidentirano je 68 intervencija od kojih 30 u ordinaciji a 38 na terenu. U Gornjem Milanovcu u stanici hitne pomoći lekari su pregledali 24 pacijenta, a šest puta su intervenisali na terenu.

Policijska uprava

Prema podacima iz Plicijske uprave, u Čačku se juče dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj su četiri lica lakše povređena, a u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Ivanjici, pored pričinjene materijalne štete, niko od putnika nije povređen. Za danas nisu planirane radarske kontrole, ali se vozačima savetuje oprezna vožnja uz poštovanje svih saobraćajnih propisa, naročito ograničenja brzine kretanja.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR