[rstr_selector]

Mališani bezbedno stigli u Ulcinj

Prva grupa mališana iz čačanskih vrtića juče je otputovala na letovanje u Ulcinj. U odmaralište „Ovčar“ bezbedno je stiglo 245 dece uzrasta od četiri do sedam godina, a sa njima se nalazi i 46, što zaposlenih u vrtićima, što drugog stručnog osoblja koje će brinuti o deci, potvrdila je Stana Đukić, sekretar PU „Radost“.

– Deca su lepo putovala i stigla su juče oko 17 časova. Sa sigurnošću tvrdim da je dole situacija bezbedna jer mi decu u Ulcinj vodimo skoro 50 godina, a roditelji zaista nemaju razloga da se plaše. Što se tiče brige o deci, otputovalo je i kompletno neophodno osoblje kako bi boravak dece protekao u najboljem redu, među njima su lekari, tehničari, kuvari i mnogi drugi – izjavila je Stana Đukić dodajući da Ulcinj sam po sebi ima izuzetnu klimu koja će mališanima prijati, a natočito onima sa oboljenjima disajnih puteva. Đukićeva kaže da se takva deca u čačak vrate preporpđena.

Mališani iz čačanskih vrtića na letovanju će provesti devet dana, a desetog dana popodne, 29. juna, planiran je povratak za Čačak. Istog dana samo izjutra iz Čačka kreće sledeća grupa.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *