[rstr_selector]
Фото: SC Derby / Филип Рогановић

Марко Мариновић: Нема времена за жаљење, идемо даље

Након две недеље паузе настављено је такмичење у АБА лиги. Кошаркаши Борца су синоћ у оквиру 7. кола регионалног такмичења гостовали у Подгорици где су изгубили од Студентског центра са 93:84. И поред овог пораза, Марко Мариновић, тренер Чачана, не губи наду, истичући да нема времена за жаљењем. Он додаје да очекује да ће његов тим већ следеће суботе у Чачку, када дочекује екипу Морнара, успети да оствари победу.

Морамо се окренути наредној утакмици против Морнара

– После паузе смо имали неколико тренинга и трудили смо се да у Подгорици добијемо утакмицу. У појединим тренуцима то није изгледало лоше, али је било недовољно. У тренуцима када се ,,ломила” утакмица нисмо били довољно сконцентрисани и нисмо успели да победимо. Нама је много жао, играчима сигурно највише, али нема времена за тугу. Морамо се окренути наредној утакмици која се игра следеће суботе против екипе Морнара. Иако имамо седам пораза још увек није све завршено, лига и даље траје. Ја сам убеђен да ће се моји момци показати у правом светлу и да ће имати помоћ публике која ће, надам се, доћи у великом броју јер ће утакмица против Морнара у Чачку бити можда и пресудна за нас у овој сезони, рекао је Мариновић.

Михаило Петровић освежење у тиму Борца

У тиму Борца од ове недеље је Михаило Петровић, млади бек Партизана који је у Чачак дошао на позајмицу до краја сезоне. Мариновић каже да од њега доста очекује, али напомиње да пре утакмице са Студентским центром није имао много времена за припрему.

– Он је освежење у нашој екипи. Међутим, нисмо имали довољно тренинга са њим пред утакмицу у Подгорици, одрадио је само два тренинга са екипом, али мислим да ће бити лепо појачање. Драго ми је што је одлучио да дође у Борац, поготову данас када млади играчи избегавају одговорност, избегавају да дођу да играју тамо где има одговорности и где има публике која познаје кошарку. Сигурно је да ће нам Петровић много значити у наставку сезоне.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *