Marko Marinović: Nema vremena za žaljenje, idemo dalje

Marko Marinović: Nema vremena za žaljenje, idemo dalje

,,Iako imamo sedam poraza još uvek nije sve završeno, liga i dalje traje. Ja sam ubeđen da će se moji momci pokazati u pravom svetlu i da će imati pomoć publike u Čačku protiv Mornara”

0
Foto: SC Derby/Filip Roganović

Nakon dve nedelje pauze nastavljeno je takmičenje u ABA ligi. Košarkaši Borca su sinoć u okviru 7. kola regionalnog takmičenja gostovali u Podgorici gde su izgubili od Studentskog centra sa 93:84. I pored ovog poraza, Marko Marinović, trener Čačana, ne gubi nadu, ističući da nema vremena za žaljenjem. On dodaje da očekuje da će njegov tim već sledeće subote u Čačku, kada dočekuje ekipu Mornara, uspeti da ostvari pobedu.

Moramo se okrenuti narednoj utakmici protiv Mornara

– Posle pauze smo imali nekoliko treninga i trudili smo se da u Podgorici dobijemo utakmicu. U pojedinim trenucima to nije izgledalo loše, ali je bilo nedovoljno. U trenucima kada se ,,lomila” utakmica nismo bili dovoljno skoncentrisani i nismo uspeli da pobedimo. Nama je mnogo žao, igračima sigurno najviše, ali nema vremena za tugu. Moramo se okrenuti narednoj utakmici koja se igra sledeće subote protiv ekipe Mornara. Iako imamo sedam poraza još uvek nije sve završeno, liga i dalje traje. Ja sam ubeđen da će se moji momci pokazati u pravom svetlu i da će imati pomoć publike koja će, nadam se, doći u velikom broju jer će utakmica protiv Mornara u Čačku biti možda i presudna za nas u ovoj sezoni, rekao je Marinović.

Mihailo Petrović osveženje u timu Borca

U timu Borca od ove nedelje je Mihailo Petrović, mladi bek Partizana koji je u Čačak došao na pozajmicu do kraja sezone. Marinović kaže da od njega dosta očekuje, ali napominje da pre utakmice sa Studentskim centrom nije imao mnogo vremena za pripremu.

– On je osveženje u našoj ekipi. Međutim, nismo imali dovoljno treninga sa njim pred utakmicu u Podgorici, odradio je samo dva treninga sa ekipom, ali mislim da će biti lepo pojačanje. Drago mi je što je odlučio da dođe u Borac, pogotovu danas kada mladi igrači izbegavaju odgovornost, izbegavaju da dođu da igraju tamo gde ima odgovornosti i gde ima publike koja poznaje košarku. Sigurno je da će nam Petrović mnogo značiti u nastavku sezone.

POSTAVI ODGOVOR