Miran dan na putevima u Moravičkom okrugu

Miran dan na putevima u Moravičkom okrugu

0
Saobraćajna policija

policija-servisPrema podacima iz Policijske uprave u Čačku, na putevima u Moravičkom okrugu u toku prethodna 24 sata nije bilo saobraćajnih nezgoda. Radarske kontrole biće danas do 13.00 časova na gradskim saobraćajnicama u Čačku, a do 16.00 časova na području Ivanjice.

Elektrosnabdevanje

eps malaZbog radova na niskonaponskoj mreži u vremenu od 08.00 do15.00 časova bez električne energije biće potrošači u Donjoj Gorevnici oko Doma, a zbog radova na dalekovodu u istotm periodu bez električne energije biće potrošači u Kukićima – zaseok Gornji Riječani i potrošači u Gornjoj Gorevnici – zaseok Ćukavac.
Planirani su radovi i u trafostanici zbog kojih će do 15.00 časova bez električne energije biti potrošači u Brđanima, Prislonici, Gornjoj Trepči, Ostri, Milićevcima i Gornjoj Gorevnici – zaseoci Madžarsko groblje i Šaponjsko brdo.
Planiranih isključenja ima i u Gornjem Milanovcu gde će do 16.00 časova bez struje biti ulice Braće Radojević i Braće Karamarković zbog radova na niskonaponskoj mreži. Do 17.00 časova bez struje će biti delovi ulice Sremskog fronta od 13 do 44 i Solunske od broja od broja 1 do 9, od broja 2 do 42 i od 43 do 50. Danas i sutra 09.00 do 14.00 časova bez struje će ostajati zaseok Srdanovići u Klatičevu.
Prema informaciji iz pogona Elektrodistribucije u Guči do 17.00 časova bez struje će biti zaseok Lukovići u Kotraži

Vodosnabdevanje

voda-sevis-obrU Čačku je u Ulici Dragana Ćubovića došlo do kvara, ali će on prema informaciji iz „Vodovoda“ biti saniran bez zatvaranja vode u pomenutoj ulici. Na raskrsnici ulica Stevana Prvovenčanog i Kneza Miloša do Bulevara Vuka Karadžića, biće nastavljeni radovi na izgradnji čvorne šahte zbog čega će dolaziti do krartkotrajnog isključena vode do završetka radova. U ostalim delovima grada snadbevanje vodom je uredno.
U Gornjem Milanovcu do 12.00 sati bez vode će biti Nušićeva ulica i Kej Kosovskih Božura, a od 10 do 12 sati deo ulice Heroja Draževića od Tihomira Matijevića do ulice Vuka Karadžića i deo Miloša Velikog od železničke do Vojvode Milana.

Hitna pomoć

hitna pomoc malaHitna pomoć u Čačku imala je 86 intervencija u toku prethodna 24 sata. U ordinaciji su lekari pregledali 36 pacijenata, a na teren su izlazili 50 puta. U Gornjem Milanovcu je bilo manje posla za lekare Hitne pomoći koji su obavili 25 ambulantnih pregleda i 12 kućnih poseta, dok su ivanjički lekari u stanici Hitne pomoći pregledali 40 pacijenata a obavili su i tri kućne posete.

Biometeorološke

bioprognoza-2Očekivane biometeorološke prilike mogu uticati relativno povolјno na hronično obolele, ali se izvesna pažnja savetuje kardiovaskularnim bolesnicima. Nesanica i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije. Preporučuje se adekvatno odevanje i umerena fizička aktivnost.

Porodilište

bebee-servis-obrU čačanskom porodilištu u toku prethodna 24 sata rođene su četiri bebe, dva dečaka i dve devojčice, a u Gornjem Milanovcu je u isto vreme rođena jedna devojčica.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR