[rstr_selector]

Mirno na putevima Moravičkog okruga

Policijska uprava

Prema podacima Policijske uprave u Čačku, na putevima Moravičkog okruga u toku jučerašnjeg dana nije bilo saobraćajnih nezgoda.

Hitna pomoć

Lekari Hitne pomoći u Čačku su u predhodna 24 sata pregledali 27 pacijenata u ordinaciji i još 44 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavile 24 ambulatnih pregleda i devet kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 57 puta, od čega šest na terenu.

Bioprognoza

Biometeorološka situacija danas može uticati relativno povoljno na hronično obolele osobe, izuzev kardiovaskularnih bolesnika i astmatičara kojima se savetuje izvesna opreznost. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi. Pored adekvatnog odevanja, preporučuje se i umerena fizička aktivnost.

Porodilište

U porodilištu u Gornjem Milanovcu u predhodna 24 sata rođena su dva dečaka, dok u istom vremenskom periodu u čačanskom porodilištu nije bilo beba.

Vodosnabdevanje

U Čačku je vodosnabdevanje uredno. Prema informaciji iz „Vodovoda”, nema kvarova na vodovodnoj mreži, a u toku dana ne bi trebalo da bude ni radova zbog kojih bi voda morala da bude zatvorena. Ista informacija stiže i iz Gornjeg Milanovca.

Поделите вести