[rstr_selector]

Могућа дужа задржавања возила на наплатним станицама током поподнева

Саобраћај ван градова је умереног интензитета, а због очекиваног појачања интензитета током поподнева, могућа су задржавања на наплатним станицама, саопштено је из АМСС.

Углавном повољне временске прилике возачима ће олакшавати вожњу, али је касније током дана могућа киша  на северу и западу земље.

Због радова који се изводе у десној цеви тунела Шарани, на деоници ауто-пута Милош Велики између петље Таково и петље Прељина, саобраћај се одвија двосмерно у левој цеви тунела.

Због изградње нове кружне раскрснице и приступних саобраћајница са магистралног пута на ауто-пут, до 1. маја је обустављен саобраћај на петљи Лајковац. Возачи из правца Београда користе петљу Уб, а из правца Чачка петљу Љиг.

У зони петље Паковраће брзина кретања  је ограничена.

На деоници магистралног пута Чачак – Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање, саобраћај се од 8.00 до 16.00 часова радним данима одвија наизменичним пропуштањем возила.

Исти режим саобраћаја је и на делу магистралног пута Пожега – Косјерић.

Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима наших граничних прелаза нема дужих задржавања.

Теретна возила на Хоргошу чекају пет сати на излазу из земље. На граничним прелазима Келебија и Батровци задржавања за камионе су четири сата, а на граничном прелазу Шид два сата.

Поделите вести