Претрага
[rstr_selector]

Motociklisti iz SFRJ danas u Parmencu

Policijska uprava

motor-obr-servis-80x80Policijskoj upravi u Čačku za danas je prijavljeno održavanje jednog javnog skupa i to od 18.00 časova do 02.00 sata posle ponoći u Parmencu gde će se okupiti motociklisti iz svih krajeva bivše Jugoslavije. Organizator okupljanja je Moto klub „Dragon“.
Inače, prema informacijama iz čačanske Saobraćajne policije, na putevima u Moravičkom okrugu u prethodna 24 časa dogodile su tri saobraćajne nezgode. U nezgodi koja se dogodila u Čačku nije bilo povređenih osoba, ali je pričinjena veća materijalna šteta, u nezgodi koja se dogodila u Gornjem Milanovcu jedna osoba je lakše povređena, dok je u nezgodi koja se desila na području Lučana jedna osoba zadobila teške telesne povrede. Radari će danas brzinu kretanja saobraćaja kontrolisati na području Parmenca do 14.00 časova, na gradskim saobraćajnicama u Čačku od 14.00 do 21.00, a u Gornjem Milanovcu do 22.00 časa.

Vodosnabdevanje

voda-80x80-servis-vodosnabdevanjePrema informacijama iz čačanskog „Vodovoda“ i gornjomilanovačkog komunalnog preduzeća, vodosnabdevanje u Čačku i Gornjem Milanovcu ove subote je uredno. Nema kvarova na vodovodnoj mreži, a u toku dana neće biti ni radova zbog kojih bi dolazilo do prekida u snabdevanju vodom.

Hitna pomoć

hitna-servis-80x80-obrLekari Hitne pomoći u Čačku su u prethodna 24 časa u ordinaciji pregledali 33 pacijenta i još 50 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavile 27 ambulantnih pregleda i 10 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 70 puta od čega 6 puta na terenu.

Biometeorološka situacija

bio-prognoza-servis-obrBiometeorološke prilike danas će povolјno uticati na većinu hronično obolelih. Srčanim bolesnicima se savetuje izvestan oprez. Poremećaj sna i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Porodilište

beba-1-servis-obrU poslednja 24 časa u porodilištu u Čačku rođene su dve devojčice, dok u porodilištu u Gornjem Milanovcu nije bilo porođaja.

Поделите вести