[rstr_selector]

На деоници ауто-пута од Прељине до Паковраћа у току радови на испирању и чишћењу објеката

Радна недеља се завршава са нешто повољнијим условима за вожњу, али поред река и језера треба возити пажљивије јер у јутарњим сатима постоји могућност појаве магле и сумаглице, док коловози у централним и југозападним крајевима могу бити местимично влажни због повремене кише, саопштено је из Оперативног центра АМСС.

Према информацији из ЈП „Путеви Србије”, на деоници ауто-пута Милош Велики, Прељина – Паковраће, од 8 до 16 часова изводиће се радови на испирању и чишћењу објеката. За саобраћај је заузета зауставна трака у оба смера.

Измењен је режим саобраћаја на деоници ауто-пута између петље Прељина и петље Таково, у смеру ка Београду, због радова на изградњи бензинске станице. У зони радова је затворена зауставна трака, а саобраћај се одвија возном и претицајном траком.

 У току су радови на редовном одржавању деонице магистралног пута од Парменца до Овчар Бање, због којих се саобраћај радним данима од 8 до 16 часова, одвија наизменичним пропуштањем возила, а викендом се враћа редован режи саобраћаја.

Наизменично пропуштање очекује возаче због радова на изградњи надвожњака на магистралном путу Мрчајевци – Краљево.

Према подацима Управе граничне полиције, на нашим путничким терминалима тренутно нема дужих задржавања, док су на теретним у смеру ка Мађарској и Хрватској она вишесатна.

Поделите вести