Претрага
[rstr_selector]

Na području Ivanjice većina puteva neprohodna

U Ivanjici je tokom cele noći bilo snežnih padavina. Visina snega jutros je i do 40 cm. Svi putni pravci u višim planinskim predelima su neprohodni, iako su ekipe tokom noći intervenisale, čišćenje je u velikoj meri otežavao jak vetar koji je stvarao snežne nanose.

Trenutno su prohodni samo putevi Divljaka – Kumanica i Ivanjica – Vučkovica prema Čačku. Ekipe su na terenu i vrše čišćenje i uklanjanje snega sa kolovoza. Putevi prvog reda na čačanskom području su prohodni, nema zastoja, a na putevima drugog reda snega ima do 3 cm. Saobraćaj se odvija otežano, kao i na putevima trećeg prioriteta, gde je visina snega i do 10 cm. Neprohodni su putevi za Šiljkovicu, Gojnu Goru i Gornji Dubac, a očekuje se da će i oni biti prohodni u narednih dva do tri sata.

Na prevoju Rudnika, saobraćaj se odvija bez zastoja, snega u raskvašenom stanju ima do 2 cm, i u toku su intervencije na čišćenju.

Na magistralnom putu Ariljska rampa – Divljaka snega ima do 2 cm, ekipe su tokom noći izvršile podasipanje i čišćenje, a ovoga jutra rade na proširivanju kolovoza i čišćenju autobuskih stajališta. U toku je i čišćenje regionalnog puta Ljetine – Visoka, gde je obavezna zimska oprema.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести