Претрага
[rstr_selector]

На путевима у Србији појачан саобраћај, очекују се дужа задржавања на граничним прелазима

Због предстојећих празника, појачан саобраћај очекује се на ауто-путевима и главним путним правцима, а на граничним прелазима треба очекивати променљива задржавања.

На делу магистралног пута ка Црној Гори, између Бродарева и граничног прелаза Гостун, изводе се радови на изради галерије тунела. Радови ће трајати до краја године, а саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила уз помоћ семафора. На истом магистралном путу, наизменично пропуштање возаче очекује због клизишта које се налази између Пријепоља и Бродарева.

 У току су радови на редовном одржавању дела магистралног пута Чачак – Гуча – Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање. Саобраћај се радним данима, од 8 до 16 часова одвија уз наизменично пропуштање возила, а током предстојећих празника биће враћен редован режим саобраћаја.
Због радова на рехабилитацији коловозног застора у десној цеви тунела Шарани, саобраћај се одвија двосмерно у левој цеви тунела.

На деоници Пожега – Косјерић, у месту Глумач, од 8 до 16 часова изводе се радови на уређењу банкина, уз наизменично пропуштање возила.

Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима задржавања нису дужа од пола сата, док се теретна возила на граничним прелазима Хоргош и Бездан на излазу из Србије задржавају четири сата, на Батровцима пет сати, на Шиду седам, на прелазима Келебија и Бачка Паланка три, на граничним прелазима Бачки Брег и Богојево два, а на граничном прелазу Градина сат времена.

Поделите вести