[rstr_selector]

Наизменично пропуштање возила на деоници Парменац-Овчар Бања због редовног одржавања пута

Саобраћај ван градских средина је умереног интензитета, проходност путева је добра на главним магистралним и регионалним путним правцима, као и на ауто-путевима, а без задржавања пролази се и на наплатним станицама, саопштено је из Оперативног центра  АМСС.

У зонама радова може долазити до успореније вожње, као и на граничним прелазима, јер се налазимо у периоду учесталијих путовања.

Према информацији из ЈП „Путеви Србије”, данас ће се изводити радови на сечењу стабала у путном појасу на деоници магистралног пута Бела Земља – Ужице, код Железничке станице, уз краткотрајне обуставе саобраћаја од 8 до 12 сати.  На деоници ауто-пута Милош Велики, Сурчин – Паковраће, од 8 до 16 часова изводе се радови на уклањању зимске сигнализације у оба смера. Радови се изводе у покрету, а за саобраћај су затворене зауставне траке.

У току су радови на редовном одржавању деонице магистралног пута Чачак – Гуча – Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање, где се саобраћај радним данима,  од 8 до 16 часова, одвија уз наизменично пропуштање возила, а исти режим је и на деоници Пожега – Косјерић, због радова на уређењу банкина у месту Глумач.

У тунелу Шарани, саобраћај се одвија двосмерно у левој цеви тунела, због радова на рехабилитацији коловозног застора у десној цеви тунела.

Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима нема дужих задржавања, а теретна возила на граничним прелазима Батровци и Бездан, на излазима чекају седам сати, на Шиду и Богојеву пет сати, на  Хоргошу шест, на Келебији четири, а на граничном прелазу Бачка Паланка три сата.

Поделите вести