Претрага
[rstr_selector]

Neizvesan početak radova kružnog toka kod „Moravice“

Početkom aprila najavljeno je da će izmeštanjem benzinske pumpe „Moravica“ u Čačku biti stvoreni uslovi da se unapredi saobraćaj u ovom delu grada. Na mestu gde se sada nalazi benzinska stanica koja već mesecima ne radi, urbanisti su planirali kružni tok saobraćaja.

Izgradnja kružnog toka najavljivana je u više navrata, ali se u njegovu izgradnju još nije ušlo, a ni pumpa nije ukonjena. Nebojša Jelušić, tehnički rukovodilac u „Gradcu“ nema precizan odgovor na pitanje kada će se ući u ovaj posao.

  -Koliko mi je poznato, neprestano se razgovara sa predstavnicima NIS-a, u čijem se vlasništvu pumpa nalazi. Ona već odavno ne radi, a nova pumpa koja je njena, da kažem zamena, je otvorena u blizini Medicine rada. Koliko znam, neće biti problema oko uklanjanja pumpe kod Moravice. U okviru istih radova, trenutno se radi na obezbeđenju sredstava u JP „Putevi Srbije“ s obzirom da se raskrsnica kod Moravice nalazi na trasi regionalnog, odnosno, sada državnog puta drugog reda. Projektna dokumentacija kružnog toka kod Moravice je urađena još prošle godine i po mom utisku to će biti jedno veoma dobro rešenje koje će osim funkcionalnosti imati i značajan estetski kvalitet – uizjavio je Nebojša Jelušić.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *