[rstr_selector]

Nova Srbija: Radno i paradno

Nova Srbija danas je nastavila polemiku sa ministarkom Zoranom Mihailović u vezi sa poslovanjem Javnog preduzeća „Koridori Srbije“.

Povodom zahteva ministarke Zorane Mihajlović da se pokrene istraga kako je predsednik Nove Srbije, Velimir Ilić došao do izveštaja Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture o poslovanju „Koridora“, Nova Srbija danas se oglasila saopštenjem za javnost u kojem traži odgovor na pitanje – da li je važnije kako je izveštaj dospeo u javnost od toga šta u izveštaju piše?

Radna i neradna verzija izveštaja

„Izjave gospođe Mihajlović nisu ništa drugo do skretanje pažnje sa problema i prikrivanja činjenica o lošem poslovanju „Koridora“. Pošto gospođa ministarka tvrdi da je predsednik Nove Srbije izneo RADNU verziju izveštaja, tražimo da ona u javnost iznese NERADNU verziju pomenutog izveštaja i obavesti građane Srbije o poslovanju „Koridora“ i ministarstva kojim ona rukovodi. Nova Srbija smatra da bi za građane Srbije bilo bolje i korisnije da se gospođa Mihajlović bavi suštinom, a ne spinovanjem i da pozove na odgovornost one koji su glavni krivci za loše poslovanje ovog javnog preduzeća“, kaže se u saopštenju Nove Srbije.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *