Nove pobede biciklista Borca

Nove pobede biciklista Borca

Marko Danilović i Dejan Cogoljević pobednici su u svojim kategorijama na biciklističkom Kupu Srbije u Bačkom Petrovcu; seniorska, kadetska i ekipa poletaraca osvojili su prva mesta, Stefan Vučićević u kategoriji poletaraca osvojio drugo mesto

0
Marko Danilović na pobedničkom postolju, Foto: BK Borac Čačak

U Bačkom Petrovcu je proteklog vikenda održana četvrta trka Kupa Srbije u biciklizmu. Seniori su vozili na kružnoj stazi dugoj 87,5 kilometara. Pobedu je odneo takmičar Borca Marko Danilović, Stefan Stefanović je bio četvrti, a Aleksa Radmilac osmi. Ekipno je Borac bio prvi ispred Partizana. U generalnom plasmanu Marko Danilović je učvrstio svoje vođstvo, a ekipa Borca je preuzela prvo mesto od kraljevačkog Metalca.

Kadeti su vozili stazu dugu 52,5 kilometara na kojoj je Dejan Cogoljević iz Borca osvojio prvo mesto, Boško Veličić je bio četvrti, a Matija Peković se  plasirao među prvih 15 takmičara. Ekipa Borca je osvojila prvo mesto ispred somborskog S TEAM-a. Posle ove trke, Dejan Cogoljević je popravio plasman u generalnom poretku i sada je na drugom mestu, kao i ekipa Borca.

Dejan Cogoljević

U kategoriji poletaraca koji su vozili stazu dužine 10 kilometara, Stefan Vučićević je osvojio drugo, Aleksa Blagojević peto, a Bogdan Božović deseto mesto. Borac je ekipno bio prvi i učvrstio je svoje vođstvo u generalnom plasmanu, kao i Stefan Vučićević pojedinačno.
Do kraja godine ostale su još dve trke Kupa Srbije, u Subotici i Somboru.

Stefan Vučićević
PODELI

POSTAVI ODGOVOR