Novih 100 parking mesta u Čačku

Novih 100 parking mesta u Čačku

Ulice Sinđelićeva, Svetozara Markovića i Obilićeva uskoro u sistemu naplate parkiranja

1

U Čačku će uskoro u sistemu naplate parkiranja biti još tri ulice. Predrag Stošić, šef tehničke službe u JKP Parking servis, kaže da su u tim ulicama parking mesta već obeležena i da će se tako dobiti još 100 parking mesta, što bi trebalo da smanji problem nedostatka parking prostora u gradu.
– U sistemu naplate parkinga uskoro će biti Sinđelićeva ulica do raskrsnice sa Ulicom Kneza Miloša, kao i Svetozara Markovića i Obilićeva. Očekujemo da će ovih 100 novih parking mesta pod naplatom biti najkasnije do kraja aprila. U ovom trenutku imamo 800 parking mesta, čemu treba dodati i 24 mesta koja su predviđena za invalide. Ova lica besplatno koriste mesta koja su posebno obeležena, a to je slučaj u svim gradovima Srbije, ne samo u Čačku. Takođe, čačanski Parking servis tim licima izdaje i besplatne parking karte koje važe na teritoriji čitave Srbije, izjavio je Predrag Stošić.

1 KOMENTAR

  1. Lepo to samo jos gospoda da postave automate za placanje parkinga da bi stranci znali kako da placaju ili neke table da postave

POSTAVI ODGOVOR