Претрага
[rstr_selector]

Od 1. septembra naplata parkiranja od Crkve do fakulteta

Iako je bilo najava da će se na prostoru kod Tempa urediti parking čime bi se proširio i broj parkirališta u Čačku, od tog posla se za sada odustalo zbog izgradnje Ulice 10, kaže Dragan Grujović, koordinator poslova u čačanskom Parking servisu.

Prema njegovim rečima, od 1. septembra planirano je proširenje naplate parkiranja u Ulici Cara Dušana, a takođe će doći i do izmene načina parkiranja u Ulici Kralja Petra Prvog.

Naplata parkiranja u Ulici Veselina Milikića nakon rekonstrukcije

– Od 1. septembra planirano je proširenje naplate u Ulici Cara Dušana, od crkve do fakulteta, i to će biti treća zona naplate. Takođe, promenićemo režim obeležavanja u Ulici Kralja Petra Prvog, pored Instituta za voćarstvo. Trenutno je ta ulica obeležena pod uglom od 60 stepeni, a od 1. septembra će biti nula stepeni, tako da će se proširiti ulični front jer smo primetili da je dolazilo do zagušenja saobraćaja. Tu će biti 25 parking mesta manje, ali će biti ubrzan saobraćaj i protok vozila u tom delu grada. Kada bude završena rekonstrukcija Ulice Veselina Milikića i tu ćemo uvesti naplatu parkiranja, kaže naš sagovornik.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *