[rstr_selector]

Појачан саобраћај ка излетиштима и викенд-насељима

Саобраћај је умереног интензитета на главним путним правцима, а смена сунца и облака данас ће условљавати променљиво стање коловоза. Они који су планирали да овај први викенд у јуну проведу у природи, могу рачунати на повремено већи број возила на путевима који воде ка излетиштима или викенд-насељима. Због већег броја мотоциклиста и бициклиста на градским саобраћајницама али и на путевима ван градских места, возачима моторних возила саветује се да посебно обрате пажњу на ову категорију учесника у саобраћају, поручују овог јутра из АМСС-а.

Из ЈП „Путеви Србије” саопштавају да успорена вожња очекује возаче на деоници магистралног пута Чачак – Пожега, у зони петље Паковраће, због радова на изградњи деонице ауто-пута Милош Велики, Паковраће – Пожега.

У току су радови на појачаном одржавању на деоници магистралног пута Нови Пазар – Рашка. Током извођења радова теретни саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила уз обуставу саобраћаја од 8 до 14 часова. Алтернативни путни правац за путничка возила је стари пут Нови Пазар – Рашка.

Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима задржавања нема задржавања возила.

Поделите вести