Претрага
[rstr_selector]

Pojačane radarske kontrole saobraćaja

Policijska uprava

radar-servis-80x80-obrPrema podacima Policijske uprave u Čačku, u prethodna 24 časa na putevima u Moravičkom okrugu dogodile su se dve saobraćajne nezgode. U nezgodi koja se dogodila na području Čačka lakše je povređena jedna, a u nezgodi koja se dogodila u Lučanima tri osobe. Radari će danas do 14.00 časova kontrolisati brzinu kretanja saobraćaja na gradskim saobraćajnicama u Čačku, od 14.00 do 21.00 u Parmencu, a do 20.00 časova u Gornjem Milanovcu.

Vodosnabdevanje

vodaa-servis-obrPrema informacijama iz čačanskog „Vodovoda“, ovog jutra je evidentiran kvar na vodovodnoj mreži u Ulici Doktora Dragiše Mišovića kod „Dankoma“. Kvar će biti saniran u toku prepodnevnih sati, a moguće je kratkotrajno isključenje vode do popravke kvara. U ostalim delovima čačanskog vodosistema snadbevanje vodom je redovno. Javno komunalno preduzeće u Gornjem Milanovcu saopštilo je da će danas od 8.00 do 12.00 sati bez vode biti potrošači u Suvoborskoj ulici i delu Ulice Isaila Todorovića, a od 14.00 do 19.00 časova i potrošači iz Ulice Dragiše Nikolića. Ostali delovi grada i okoline vodom će biti uredno snabdeveni.

Hitna pomoć

hitna-servis-80x80-obrLekari Hitne pomoći u Čačku su u prethodna 24 časa u ordinaciji pregledali 34 pacijenta i još 52 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavile 25 ambulantnih pregleda i 8 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 61 puta od čega 5 puta na terenu.

Biometeorološka prognoza

bio-prognoza-3-servis-obrUsled očekivane biometeorološke situacije danas su moguće izvesne tegobe kod srčanih bolesnika, a oprez se savetuje i osobama sa respiratornim obolјenjima. Od meteoropatskih reakcija moguće su pospanost i neraspoloženje. Neophodna je dodatna pažnja u saobraćaju.

Porodilište

bebee-servis-obrU porodilištu u Čačku rođeni su jedan dečak i dve devojčice, a u porodilištu u Gornjem Milanovcu jedan dečak.

Поделите вести