Povoljni uslovi za vožnju

Povoljni uslovi za vožnju

0
Foto: Dženarika Info
Vodosnabdevanje

Na vodovodnoj mreži u Čačku nema kvarova, a u Balkanskoj ulici se nastavljaju radovi na zameni priključaka, pa je moguće kratkotrajno redukovanje u snabdevanju vodom u toku dana.
Zbog radova na vodovodnoj mreži u Gornjem Milanovcu do 11 sati bez vode će biti potrošači u Ulici Natalije Carević i na Rudniku zaselak Prline.

Grejanje

JKP za grejanje „Čačak“ isporuku toplotne energije vrši u toku prepodneva, dok se poslepodne grajanje isključuje zbog toplijeg vremena. Prema informaciji iz ovog preduzeća, kao i na početku svake grejne sezone javljaju se sitniji pojedinačni kvarovi, a građani mogu sve probleme da prijave na telefon 032/320-666.
U Gornjem Milanovcu zbog kvara na unutrašnjim instalacijama, korisnici u stambenim jedinicama u Ulici Kneza Aleksandra 122 i 124 imaju prekid u snabdevanju toplotnom energijom. Saniranje kvara i normalizacija snabdevanja očekuje se do 13 časova.

Elektrosnabdevanje

Danas će zbog radova na niskonaponskoj mreži doći do kratkotrajnog isključenja struje u vremenu od 11.00 do 12.00 sati u Ljubiću u ulicama Gvozdena Paunovića od broja 7 do 27 i Aleksija Milenkovića 24. Radiće se i u Brđanima pa će u toku prepodneva doći do prekida u snabdevanju strujom u delu prema Milićevcima.

Stanje na putevima

Nastavlja se lepo vreme koje će vozačima u toku dana donositi prijatnu vožnju i dobru prohodnost puteva. Međutima u jutarnjim i večernjim satima magla i sumaglica pored reka, jezera i kanala donose opasnost jer smanjuju vidljivost i stvaraju vlažne kolovoze. Poslednjih dana opasnost u vožnji predstavaljaju i slabi jutarnji mrazevi koji na putevima u planinskim predelima mogu doneti slabu poledicu i opasnost od proklizavanja vozila.
U toku su radovi na mostu preko Čemernice na deonici između Preljine i Konjevića, izvodiće se do 17. novembra, a u zoni radova vozila se naizmenično propuštaju.
Od 8 do 14 časova obustavlja se saobraćaj na putu od Užica ka Zlatiboru zbog radova na mostu Sušica, a za vreme obustave, saobraćaj se preusmerava na obilazni put koji vodi preko Mačkata. Izvode se radovi u tunelu Surduk od 19 časova do 7 sati ujutru a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila
Prema podacima Uprave granične policije zadržavanja ima samo na teretnim terminalima koja se kreću na onim najfrekventniim i do 180 minuta.

Bioprognoza

Očekivane biometeorološke prilike biće povoljne za većinu hronično obolelih. Kardiovaskularnim i nervno labilnim osobama se savetuje izvestan oprez. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu nervoze, umora i pada koncentracije.

 

PODELI

POSTAVI ODGOVOR